Babbeltje heeft de mogelijkheid gekregen om te verhuizen naar een externe plek i.p.v. uit huis. Het bedrijf waar ik voor werk naast mijn webshop had nog een ruimte over waar ze niets mee deden, deze heb ik nu in gebruik. En de tuin is in gebruik genomen door een andere ondernemer waar een hele mooie showtuin van gemaakt is voor koi vijvers.

Inmiddels ben ik heel druk geweest met alles aan te kleden en in te richten. Alle spullen van de webshop zijn uitgepakt en hebben zo’n beetje een plek gekregen.

Er komt eind oktober vanuit mijn werkgever Bernheze Media en DeMooiBernhezeKrant een open dag omdat zij 10 jaar bestaan in oktober.

Hier over zal je op social media ook nog berichtjes van voorbij zien komen, want het is een open dag van ‘t Mediahuys (het pand waarin alle ondernemers gevestigd zijn) dus ook bij Babbeltje kun je dan 1 dag live shoppen en komen kijken.

Dus ik ga nog hard aan de slag om alles te labelen met prijsjes etc. en zorgen dat ik voor de open dag ready ben. Informatie hierover vind je binnenkort op social media en in mijn blog.